A Pénzügyminisztérium, mint Támogató Zelenyák Zsuzsanna egyéni vállalkozó Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében a„Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című felhívására benyújtott pályázatát támogatásra alkalmasnak minősítette.

A támogatásra vonatkozó információk:

  • A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-05161
  • A projekt címe: A felsőörsi Rózsa Pizzéria fejlesztése
  • A kedvezményezett neve: Zelenyák Zsuzsanna egyéni vállalkozó
  • A szerződött támogatás összege: 4 119 998 Ft
  • A támogatás mértéke: 70%
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.08.15.

A projekt tartalmának bemutatása:

A pályázat kiemelt célja, a hazai mikro- és kisvállalkozások versenyképességének javítása innovatív, hozzáadott érték növelő fejlesztések támogatásán keresztül.

 

Zelenyák Zsuzsanna ev. a projekt keretében az általa üzemeltetett Rózsa Pizzéria műszaki színvonalának emelése érdekében környezetbarát, energiatakarékos eszközök beszerzését valósítja meg, illetve 1 fő foglalkoztatásához bérköltség támogatásban részesül 9 hónap időtartamra.

A nagy mennyiségben használt fagyasztott alapanyagok tárolásához mélyhűtőládát, a frissensültek elkészítéséhez rostsütőt, a pizzák elkészítéséhez hűtött munkaasztalt, feltéthűtőt, pizzapultot, nagy teljesítményű tésztadagasztógépet, valamint pizzakemencét vásárolnak a támogatás segítségével. Az általános konyhai munkákhoz zöldségszeletelő, az alapanyagok higiénikus, elkülönített tárolását lehetővé tevő 2 db háttér hűtőszekrény, kétmedencés inox mosogatószekrény, valamint 2 db ipari teljesítményű mikrohullámú sütő beszerzését valósítják meg.

A beérkező megrendelések fogadásához, a számlázáshoz, valamint az adminisztratív feladatok elvégzéséhez egy ASUS laptopot vásárolnak, melynek segítségével felgyorsulnak ezek a munkafolyamatok.

A minőség és versenyképesség fenntartásához elengedhetetlen az üzlet eszközállományának, műszaki színvonalának fejlesztése, jelen beruházás e célt szolgálja.